Inici de curs 2019-2020

Desprès d’unes merescudes vacances, amb les piles carregades i moltes ganes de començar, ja som a l’inici de curs una altra vegada.

Aquest nou curs 2019-2020 ve carregat de moltes novetats que ja anireu descobrint al llarg de l’any, però us fem un petit resum perquè aneu veient el que us podeu trobar:

  • NOVA INCORPORACIÓ! Per als alumnes de piano i teclat, a partir d’aquest curs podreu aprendre també amb en Nicola, professor de piano i teclat.
  • NOVES AULES! Els alumnes de cant, bateria, saxo i clarinet podreu gaudir de les noves instal·lacions: dues aules reformades amb equip completament nou per a poder rebre un ensenyament amb les últimes tecnologies.
  • NOU CURS DE COMBO! Per a tots els alumnes de l’escola o músics de fora, a partir d’aquest curs oferim classes de combo durant tot l’any! Si vols aprendre a tocar en grup i compartir els teus coneixements amb altres músics, no t’ho pensis més: inscriu-te a les classes de combo.
  • NOUS AMPLIS! Per als alumnes de guitarra també tenim novetats: les aules disposen dels nous amplificadors Marshall perquè pugueu escoltar-vos millor que mai.

Tot això i més a l’escola de Musical Mataró.

Us esperem a tots al nou inici de curs, i confiem que gaudiu aprenent amb nosaltres, igual que nosaltres gaudim ensenyant-vos tot el que sabem!

Musical Mataró

Escola i botiga de música, on podràs aprendre a tocar el teu instrument preferit i t’assessorarem quan arribi el moment de comprar-lo.
Contacta amb nosaltres.

Últimes notícies

Pròxims esdeveniments