Properament, festival de final de curs!

Enguany, el proper diumenge 16 de juny a les 17:00 celebrarem una nova edició del Festival de Fi de Curs de l’escola de Musical Mataró. Com cada any, tindrà lloc a la Sala Clap de Mataró, un espai referent en el panorama musical i cultural de la ciutat.

Els alumnes que surtin al festival tindran l’oportunitat de demostrar tot el que han après durant el curs, ja sigui sols, en parella o en grup.
Igual que en les edicions anteriors, primer tindran lloc les representacions específiques d’instrument, començant per pianos, seguides de guitarra i finalitzant amb saxo.
A continuació hi haurà les actuacions grupals, començant amb el grup vocal i finalitzant amb els combos.
Com cada any, i per acabar el festival, l’espetec final anirà a càrrec de l’equip de professors.

Recordeu que el festival és d’entrada gratuïta i us animem a que convideu a amics i familiars a gaudir d’aquesta festa musical. També, com cada any, una empresa especialitzada en la gravació i edició serà l’encarregada d’enregistrar en video tot el festival, el qual estarà a disposició de qui ho desitgi, també de forma gratuïta.

Musical Mataró

Escola i botiga de música, on podràs aprendre a tocar el teu instrument preferit i t’assessorarem quan arribi el moment de comprar-lo.
Contacta amb nosaltres.

Últimes notícies

Pròxims esdeveniments