Festival de final de curs, tot un èxit!

Festival de final de curs 2019

El passat diumenge 16 de juny va tenir lloc a la Sala Clap una nova edició del festival de final de curs de la nostra escola. Amb la sala plena de gom a gom, alguns dels alumnes van tenir l’oportunitat de mostrar les seves habilitats en les diferents disciplines que s’imparteixen a l’escola.

Els estudiants de piano, guitarra, cant, clarinet, saxo i combo van poder delectar-nos amb peces de tots els estils i per a tots els gustos.

Un cop acabades les actuacions dels alumnes, i com tenim la costum de fer a cada edició, l’espetec final va anar a càrrec dels professors, els quals van pujar a l’escenari per interpretar dos temes, el clàssic “Money” de Pink Floyd i un altre de més actualitat, “Get Lucky” de Daft Punk.

Agraïm a tots els que van fer possible aquesta nova edició, d’una manera activa o no; alumnes, pares, familiars etc. I a tot l’equip tècnic de la Sala Clap, els quals van posar tots els mitjans per fer possible l’esdeveniment.

Des d’ara mateix comencem ja a treballar en la següent edició del festival de final de curs, la qual esperem que sigui, com a mínim, igual a aquesta última pel què fa a la qualitat dels artistes, a la coordinació, muntatge i, com no, a la il·lusió que hi hem posat.

Moltes gràcies i fins l’any que ve.

Musical Mataró

Escola i botiga de música, on podràs aprendre a tocar el teu instrument preferit i t’assessorarem quan arribi el moment de comprar-lo.
Contacta amb nosaltres.

Últimes notícies

Pròxims esdeveniments