Escola

Musical Mataró

És una escola per a alumnes de totes les edats que no han tingut, o pràcticament no han tingut, experiència amb cap instrument, però que desitgen aprendre’l d’una manera amena i allunyada de la tradicional. Impartim cursos de música moderna amb instruments com el piano, la guitarra, la bateria, cant o el saxo, entre molts d’altres.

Sabem de la importància que té la pràctica a l’hora d’aprendre qualsevol instrument i és precisament aquí on hi posem més èmfasi. Volem que els alumnes, per davant de tot, toquin i es diverteixin aprenent.

Instal·lacions

Les instal·lacions de l’escola estan formades per un total de 7 aules, de les quals dues són aules de piano/teclat, dues de guitarra/baix/ukelele, una aula és de bateria i les altres dues són polivalents.

Totes les classes estan dotades de les eines necessàries per a poder a dur a terme les activitats corresponents, des de faristols, afinadors o amplificadors fins a equips de música o aire condicionat/calefacció per a la màxima comoditat dels alumnes.
També disposem d’un espai per als alumnes o acompanyants que hagin de romandre a l’escola per a esperar abans o desprès de les classes.

Previous slide
Next slide

Equip

L’equip del Musical Mataró està format per diferents professionals amb una àmplia experiència tan amb la docència com amb la interpretació i/o producció dels seus respectius instruments.

Per a nosaltres el més important és que l’alumne se senti com a casa, per això treballem perquè a les classes s’hi senti a gust i pugui aprendre d’una manera còmode i distesa.

Tour Virtual